Anunț important cu privire la  întâlnirea bisericii Speranța în data de 17 Mai 2020

Prin bunătatea Domnului s-a anunțat oficial că România a trecut de la starea de urgență la starea de alertă, așa numita relaxare. Așadar vă anunțăm cu bucurie că duminică 17 Mai o să avem posibilitatea să ne întâlnim pentru un scurt serviciu divin de închinare în curtea bisericii.  
Întâlnirea o vom face la ora 11:30 adică la 30 de minute după ce se termină transmisiunea noastră on-line, care va fi difuzată obișnuit de la ora 10-11.
De reținut:
  • Întâlnirea va fi relativ scurtă, undeva intre 30-40 minute
  • ne vom întâlni afară, în curtea bisericii.
  • venim cu mască și o purtăm pe tot parcursul întâlnirii, (excepție pastorii în timp ce predică/vorbesc)
  • păstrăm distanta de 1.5 m între persoane
  • respectăm indicațiile oamenilor de ordine
  • nu vom da mâna unii cu alții, nu ne vom atinge unii pe ceilalți
  • familiile pot sta împreună. Nu vom avea program special pentru copii. Ei vor sta lângă părinți
  • cei care au febră, tuse, sau nu se simt bine sunt rugați să rămână acasă și să se bucure de transmisia online
  • la intrare în curtea bisericii toate persoanele vor fi termoscanate

Abia așteptăm să ne vedem, să ne auzim și să ne închinăm împreună.
Pastorii.

Comunicat nr. 2 în contextul coronavirus

Iubiți frați și surori,

Având în vedere faptul că situația legată de răspândirea virusului COVID-19 nu s-a îmbunătățit în ultimele zile, ba din contră, vă aducem la cunoștință faptul că și în perioada următoare biserica se va închina în case. Nu știm cât va dura această situație, dar vor reveni cu informări pe măsură ce vor apărea noutăți.

În tot acest interval de timp, păstorii, împreună cu Comitetul Bisericii Speranța Arad, sunt în permanentă legătură și caută cele mai bune modalități pentru a sprijini și încuraja membrii bisericii. Astfel, în zilele următoare surorile și frații (în special cei mai în vârstă) vor fi sunați pentru a fi încurajați și pentru a putea veni în întâmpinarea unor nevoi imediate ale acestora. De asemenea, de cel puțin două ori pe săptămână sunt înregistrate mesaje de încurajare care vor fi distribuite pe canalele media ale bisericii.

Vă încurajăm să profitați de zilele petrecute acasă pentru a vă adânci în studirea Cuvântului lui Dumnezeu, pentru a sta mai mult în rugăciune și pentru a întări relațiile de familie și relațiile frățești. Este de dorit să ne căutăm unii pe alții, cel puțin prin telefon și vă rugăm să anunțați conducerea bisericii cu privire la orice situație sau caz care necesită sprijin.

Ne încredem în continuare în puterea lui Dumnezeu și nădăjduim că Biserica va fi cercetată și întărită în toată această perioadă, bazându-ne în acest sens pe Cuvântul Scripturii:

“De altă parte, știm că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, și anume, spre binele celor ce sunt chemați după planul Său.” (Romani 8:28)

Cu dragoste frățească,
Conducerea Bisericii Speranța Arad

Pentru situații pastorale, vă stăm în continuare la dispoziție - Drăgan Ovidiu - 0723723019

Iubiți frați și surori,

Având în vedere evoluția evenimentelor din ultimele zile și reglementările impuse de Guvernul României pentru limitarea efectelor pandemiei virusului COVID-19, vă aducem la cunoștință următoarele:

Comitetul Bisericii Baptiste Speranța Arad s-a întrunit în două ședințe extraordinare și a discutat situația specifică a bisericii noastre, căutând cele mai bune soluții pentru protejarea membrilor, dar și pentru asigurarea hranei spirituale a acestora în perioada următoare.

Credem cu tărie că Domnul este în control absolut asupra creației Sale și apelăm în continuare la purtarea Lui de grijă, îndemnându-vă să ne rugăm unii pentru alții.

În același spirit solidar și din dorința de a împiedica răspândirea virusului, am hotărât ca în duminica din data de 15.03.2020 să ne închinăm în casele noastre și vă încurajăm să urmăriți mesajul păstorilor noștri, care va fi transmis pe www.speranta.net și prin intermediul canalelor media ale bisericii, începând cu orele 10:00.

Vă asigurăm că urmărim cu atenție evenimentele care vor avea loc în următoarea perioadă, fiind interesați de bunul mers al bisericii noastre și al lucrării spirituale a căror martori ne dorim să fim în orice context ne-am afla.

“Să ne apropiem dar cu deplină încredere de scaunul harului, ca să căpătăm îndurare și să găsim har, pentru ca să fim ajutați la vreme de nevoie.” (Evrei 4:16)

Cu dragoste frățească,
Conducerea Bisericii Speranța Arad

Pentru situații pastorale, vă stăm în continuare la dispoziție - Drăgan Ovidiu - 0723723019