Unde ne găsești? – Locația Bisericii

HARTA

Ne găsești pe strada Iustin Marșieu (fosta Bușteni). Aceasta fiind cu sens unic, intrarea se face de pe strada Banu Mărăcine.

 

Când suntem acolo? – Programul Bisericii

  • duminică dimineața de la ora 9:30 până la ora 12:00.
  • duminică dupămasa de la ora 18:00 până la ora 20:00.
  • joi de la ora 18:30 la ora 20:00 (seară de rugăciune și studiu biblic)

 

Unde pot parca?

Biserica noastră are o parcare proprie în spatele bisericii, dar prin bunăvoința vecinilor parcăm și în incinta casei de copii adiacentă locației noastre. Dacă nu găsești loc aici, poți parca pe lateralul Bisericii după cum e indicat în imaginea de mai jos. Dacă nici acolo nu mai este loc, cu siguranță vei găsi loc de parcare pe străzile apropiate bisericii noastre.

Locuri de parcare

 

Îmbrăcăminte recomandată?

Biserica este locul unde ne strângem pentru a-L lăuda pe Dumnezeu și a ne apropia mai mult de El. Pentru a nu împiedica acest scop vă rugăm frumos să veniți îmbrăcați într-o ținută decentă. Nu am menționat cuvântul „costum” ...

 

Ce să fac atunci când se dă colecta?

În timpul programului divin există un moment în care se anunță „colecta”. Practic, în dreptul tău va ajunge un săculeț în care poți să contribui financiar la activitatea administrativă și spirituală a Bisericii. Nu trebuie să te simți obligat să participi. Această practică este opțională pentru toți vizitatorii.

 

Am copii. Să îi duc și pe ei?

În timpul programelor de dimineață, pentru ca tu să poți sta liniștit în cadrul închinării noastre, organizăm grupe de copii împărțite în funcție de vârstă. Aici, copiii tăi pot învăța cântări, se pot juca și pot asculta mesaje biblice într-un cadru supravegheat de mai mulți învățători. Dacă îți aduci copilul cu tine și nu știi unde se găsesc aceste grupe, te rugăm să iei legătura cu persoanele care sunt responsabile de primirea oaspeților și vei fi ajutat. Mai multe informații despre grupele de copii găsești pe acest site la secțiune domenii de slujire.

Deși la celelalte programe nu organizăm aceste grupe de copii, e bucuria noastră să te avem împreună cu copiii tăi la toate programele de închinare a bisericii noastre. Te asigurăm că nu vei fi singurul părinte care și-a adus copilul cu el.

 

Prima duminică a lunii. Cina Domnului.

În fiecare primă duminică a lunii, membrii Bisericii iau parte la „Masa Domnului” sau la „Cina Domnului”. Este un moment festiv în care comemorăm moartea și învierea Domnului Isus Hristos. Chiar dacă nu faci parte dintr-o biserică neo-protestantă, te încurajăm să rămâi cu noi pentru a vedea ce se întâmplă. Pe scurt, vor fi împărțite bucăți de pâine și păhărele cu vin care simbolizează Trupul frânt și Sângele Mântuitorului nostru.

Am nevoie de ajutor/rugăciune. Cu cine pot discuta?

Pentru orice problemă spirituală, te rugăm să iei legătura cu păstorii Bisericii. Poți face aceasta la fiecare sfârșit de program divin sau prin formularul de contact de pe acest site.