Profilul slujitorului (Cum mă pot implica)

Dacă știi să cânți la unul din instrumentele folosite în cadrul fanfarei și dorești să Îl lauzi pe Dumnezeu împreună cu noi, fratele Petrică Turcaş te așteaptă să iei legătura cu dânsul.

Repetiții

În fiecare marți, de la ora 19:00, în clădirea Bisericii.

Dacă nu știu să cânt, dar aș vrea să învăț?

Ne bucurăm de dorința ta! Ia legătura cu dirijorii noștri pentru a vedea când se organizează o sesiune de lecții la care să poți participa.

Mesajul celor implicați

Într-o vreme în care sfârșitul tuturor lucrurilor este aproape, dăm slavă Lui Dumnezeu că ne-a dat înțelepciune să ne punem speranța în bucuriile veșnice și de aceea vrem să investim cat mai mult timp și energie in valorile eterne. Ne socotim privilegiați să fim în slujba lui Dumnezeu și ne dorim ca slujirea noastră să continue în veșnicie, alături de Domnul Isus pe care îl slăvim în prezent prin instrumentele de suflat.

În Faptele Apostolilor capitolul 16, versetul 25 găsim scris ca Pavel și Sila, în temniță, după ce au fost bătuți cu multe lovituri, puși cu picioarele în butuci se rugau și cântau cântări spre lauda Lui Dumnezeu, iar cei întemnițați împreună cu ei, îi ascultau.

În împrejurarea aceasta ne este imposibil să credem că cei doi apostoli ar fi putut fi motivați să cânte altceva decât de prezența Duhului Lui Dumnezeu care îți dă putere și bucurie chiar în cele mai dificile momente din viață.

La fel dorim și noi membri Fanfarei Biserici Baptiste “Speranța” din Arad, ca activitatea noastră să fie întotdeauna motivată de dorința de a-L glorifica pe Mântuitorul, având ca motto versetele 5 și 6 din cartea Proverbe capitolul 3:

„Încrede-te în Domnul din toata inima ta și nu te bizui pe înțelepciunea ta. Recunoaște-L în toate căile tale și El îți va netezi cărările."

Dirijori,

Petrică Turcaş; Ionuţ Vesa