Profilul copiilor

Copii trebuie să aibă între 3 și 7 ani

La ce să te aștepți ca părinte

Dacă prețuiești educația care transmite nu doar informații, ci insuflă copiilor principii sănătoase, biblice și le arată modele demne de urmat, te încurajăm să îți duci copiii la una din grupele de copii a bisericii noastre!

În timp ce tu vei sta liniștit la programul de duminica dimineața, în biserică, copiii vor participa la un program special pentru vârsta lor în care vor învăța să cânte, să se roage, să vadă ce are Biblia de spus pentru copii și bineînțeles că se vor și juca și vor lega prietenii frumoase.

Tot în cadrul grupelor, copiii vor avea ocazional activități distractive, relaxante pentru a relaționa cu cei de vârsta lor, vor participa la evenimente speciale destinate copiilor și vor putea participa la taberele organizate de Biserica Speranța.

Când și unde?

Întâlnirile obișnuite ale grupelor de copii au loc în fiecare duminică de la ora 9.30 până la ora 12 cu excepția primei duminici din lună când are loc Cina și toți copiii sunt în biserică.

Sala grupei mici este situată la demisolul bisericii, celelalte trei săli ale grupelor mai mari fiind la etajul trei al bisericii.

Mesajul celor implicați

După cum este și numele grupei, noi dorim să avem inimi curate așa cum Îi place Domnului Isus. Astfel că prin cântece, lecții biblice, jocuri și diferite activități învățăm despre Domnul Isus și cum anume putem avea inimi plăcute înaintea Tatălui Ceresc.

Acestea sunt făcute special pentru grupa de vârstă 9-10 ani, adică clasele a III-a și a IV-a. În grupă sunt aproximativ 18 copiii împreună cu care o dată la o lună jumătate alcătuim un program de cântece, versete și poezii prin care Îl lăudăm pe Dumnezeu înaintea biserici.

Activitatea noastră nu se desfășoară doar într-o sală, ci noi dorim să facem bucurii și oamenilor dinafara bisericii, aflați în cămine de bătrâni sau copiilor orfani prin bănuții pe care îi adunăm în fiecare duminică.

Vă așteptăm cu drag în mijlocul nostru!!!

Profilul slujitorilor

Dacă ești gata să Îl slujești pe Dumnezeu

Dacă ai timp să investești săptămânal câteva ore pentru a te pregăti

Dacă ești dispus să renunți la a fi slujit duminica dimineața pentru a sluji tu

Dacă vrei să găsești modalități noi și atractive în care să prezinți adevăruri și principii vechi dar biblice

Dacă îți place să fii înconjurat de copii și știi să relaționezi cu ei

Și bineînțeles dacă mai știi cum e să fii copil,

Alătură-te echipei de învățători de copii!

Pentru mai multe detalii despre cum poți deveni învățător la o grupă de copii, ia legătura cu fratele Gicu Martin sau cu unul dintre păstori.