Profilul copiilor

Copii trebuie să aibe între 8 și 10 ani

La ce să te aștepți ca părinte

Dacă prețuiești educația care transmite nu doar informații, ci insuflă copiilor principii sănătoase, biblice și le arată modele demne de urmat, te încurajăm să îți duci copiii la una din grupele de copii a bisericii noastre!

În timp ce tu vei sta liniștit la programul de duminica dimineața, în biserică, copiii vor participa la un program special pentru vârsta lor în care vor învăța să cânte, să se roage, să vadă ce are Biblia de spus pentru copii și bineînțeles că se vor și juca și vor lega prietenii frumoase.

Tot în cadrul grupelor, copiii vor avea ocazional activități distractive, relaxante pentru a relaționa cu cei de vârsta lor, vor participa la evenimente speciale destinate copiilor și vor putea particpa la taberele organizate de Biserica Speranța.

Când și unde?

Întâlnirile obișnuite ale grupelor de copii au loc în fiecare duminică de la ora 9.30 până la ora 12 cu excepția primei duminici din lună când are loc Cina și toți copiii sunt în biserică.

Sala grupei mici este situată la demisolul bisericii, celelalte trei săli ale grupelor mai mari fiind la etajul trei al bisericii.

Mesajul celor implicați

Suntem mulţumitoare lui Dumnezeu pentru faptul că putem sluji în această lucrare cu copii.Dorim ca Domnul să-Şi desăvârşească lucrearea prin noi, iar noi să vedem aceşti copii crescând ca nişte flori gingaşe răspândind în jur mireasma Domnului Isus.

Dorim ca în toate lucrurile a Domnului sa fie Slava!

Motto-ul grupei noastre:

„Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele şi o lumină pe cărarea mea!”

Ps. 119:105

Profilul slujitorilor

  • Dacă ești gata să Îl slujești pe Dumnezeu
  • Dacă ai timp să investești săptămânal câteva ore pentru a te pregăti
  • Dacă ești dispus să renunți la a fi slujit duminica dimineața pentru a sluji tu
  • Dacă vrei să găsești modalități noi și atractive în care să prezinți adevăruri și principii vechi dar biblice
  • Dacă îți place să fii înconjurat de copii și știi să relaționezi cu ei
  • Și bineînțeles dacă mai știi cum e să fii copil,

Alătură-te echipei de învățători de copii!

Pentru mai multe detalii despre cum poți deveni învățător la o grupă de copii, ia legătura cu fratele Gicu Martin sau cu unul dintre păstori.