Sunt convins că ai accesat site-ul bisericii pentru a afla anumite lucruri despre „Speranța”. Ei bine, în locul acesta nu vei afla doar despre evenimente și numai despre oameni. Aici vei afla ceva despre Păstorul Bisericii „Speranța”. Știai că sunt doi? Te-ai înșelat. Biserica „Speranța” a avut și sperăm că va avea un singur Păstor: Domnul Isus Cristos. El și-a dat viața pentru fiecare membru din această biserică.

El ne-a chemat la pocăință, El ne-a asigurat iertarea păcatelor și tot El ne conduce spre o viață trăită cu semnificație. El, adevăratul Păstor, are grijă ca în uscăciunea acestei lumi să găsim „pășuni verzi”. În mijlocul atâtor ape otrăvite de duhul lumii contemporane, Domnul Isus ne conduce spre „apa vieții”. Îl cunoști pe acest Păstor minunat? Îl ai ca Mântuitor personal și ca Domn? Dacă da, iubește-L și ascultă-L indiferent în ce „staul” confesional sau geografic te afli. Dacă nu, te sfătuiesc să Îl alegi pe Domnul Isus chiar acum ca Păstor al sufletului și al trupului tău. Oamenii, inclusiv păstorii, te pot dezamăgii. Domnul Isus, marele Păstor, niciodată. El se va ocupa în mod personal și permanent de toate nevoile tale. Intră în Turma Lui, cunoaște-I glasul și urmează-L cu bucurie.

Este adevărat că Biserica „Speranța” este slujită de marele Păstor și prin doi păstori. Eu sunt cel mai bătrân… Dacă te interesează mai multe despre viața mea privată sau despre viața noastră de familie poți să mă găsești la adresa www.iugaviorel.ro sau să mă contactezi la viugaoriunde@yahoo.com.

Fii binecuvântat!

Păstor, Viorel Iuga